Home se-shpejti 🎞Despicable Me 4 – 27 Qershor 2024

🎞Despicable Me 4 – 27 Qershor 2024

🎞Despicable Me 4 – 27 Qershor 2024
3
0

I Animuar/Aventure/Komedi; 1 ore 35 min

Gru, Lucy, Margo, Edith dhe Agnes mirëpresin një anëtar të ri në familje, Gru Jr., i cili synon të mundojë babanë e tij. Gru përballet me një armik të ri në Maxime Le Mal dhe të dashurën e tij Valentina, dhe familja detyrohet të shkojë në arrati.

Rolet: Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Sofia Vergara, Joey King, Stephen Colbert, Chloe Fineman, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Madison Polan, etj.

Regjia: Chris Renaud

https://www.despicable.me/

(3)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC