Home kino-abc

kino-abc

#Clifford The Big Red Dog – Vetëm të dielën në ora 13’30

Kur nxënësja e e shkollës së mesme Emily Elizabeth, takon një shpëtimtar kafshësh magjike i cili i dhuron një qenush të vogël, të kuq, ajo kurrë nuk e priste që kur të zgjohej, të gjente një zagar gjigant dhjetë këmbë në apartamentin e saj të vogël në Nju Jork.

#Sing 2 – Vetëm të shtunen në ora 13’30

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 47 min uster Moon, dhe kasti i tij i gjithë yjeve të interpretuesve përgatiten të nisin ekstravagancën e tyre më verbuese skenike ende … të gjitha në kryeqytetin vezullues të argëtimit të botës. Ka vetëm një pengesë: Ata së pari duhet të bindin yllin e rrokut më të izoluar në botë, […]

#Scream 5 – Në ora 20’30

Njëzet e pesë vjet pasi një varg vrasjesh brutale tronditën qytetin e qetë të Woodsboro, një vrasës i ri ka veshur maskën Ghostface dhe fillon të synojë një grup adoleshentësh për të ringjallur sekretet nga e kaluara vdekjeprurëse e qytetit.

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC