Home Ofertat

Ofertat

KINEMAJA ABC -3D dhe Digjital
•Salle me kapacitet 215 ulese, videobim dhe zerim
Kondicioner gjate veres dhe ngrohje gjate dimrit.
Bufeja me nje mjedis te qete dhe te ngrohte.


KINEMAJA ABC-1 (Momentalisht nuk ka shfaqje te filmave)

• Salle me kapacitet 157 ulese, holli – ambient artistik, videobim, zerim, kondicioner gjate veres, ngrohje gjate dimrit si dhe parking per automjete . Per me shume kliko >> GALERIA
• Me tere kete ngrohtesi personeli yne ju ofron edhe mundesine e reklamimit te kompanive, bizneseve dhe aktiviteteve tuaja sipas ketyre kushteve .


 

Reklamimi i klipit (spotit) ne Kinemane ABC

Spoti reklamuaes publicitar duhet te jete i pregaditur nga klienti/kompania
Spoti reklamuaes publicitar nuk duhet te jete me i gjate se 50 sekonda.
Spoti reklamuaes publicitar duhet te jete ne format: DVD, HD, Blu Ray

Reklamimi i spotit per nje vit perfshine:

a) EKRAN I MADH 1

– 1825 klipe (50 sec) para cdo shfaqje filmi, ne bllokun e reklamave (5 her brenda dites) 10,950.00 EURO + VAT 18%

b) TV MONITORET 4

– 24 ore (non-stop) reklamimi is spotit ne 4 monitoret ne objektin e kinemase, me pamje nga rruga kryesore tejet e frekuentuar, ne qender te qytetit 4,500.00 EURO

c) TV MONITORET 2

– 16 ore ne dite ne 2 monitore, brenda hapsires se kinemase, ne kafeteri dhe holl 3,500.00 EURO
d) BILETA

– Prezantimi I llogos se klientit/kompanise ne balline ne cdo bilete, afersisht brenda nje viti 50.000 bileta, 3,000.00 EURO

 

Rezervimi i salles se Kinemasë ABC:

1. Rezervimi i sallës nga ora 07:00 – 15:00 (2 ore brenda ketij intervali) – eshte 300 EURO + TVSH

2. Rezervimi i sallës nga ora 16:00 – 22:00 (2 ore brenda ketij intervali) – eshte 600 EURO + TVSH

 

Shenim:

Perjashtim bene nata e premieres boterore, por ne raste te caktuara me marreveshje.

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC