Home se-shpejti

se-shpejti

#Puss In Boots: The Last Wish – 08 Dhjetor 2022

Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij. Puss nis një udhëtim epik për të gjetur dëshirën mitike të fundit dhe për të rikthyer nëntë jetët e tij...

#Avatar: The Way of Water 3D – Parapremiera me 14 Dhjetor 2022 (Biletat në Shitje)

"Avatar: Rruga e Ujit" fillon të tregojë historinë e familjes Sully (Jake, Neytiri dhe fëmijët e tyre), telashet që i pasojnë, gjatësitë që bëjnë për të mbajtur njëri-tjetrin të sigurt, betejat që bëjnë për të qëndruar gjallë, dhe tragjeditë që ata durojnë...

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC