” U S ” ne ora 22:00

E përhumbur nga një traumë e pashpjegueshme dhe e pazgjidhur nga e kaluara e saj dhe e përbërë nga një varg rastësish të tmerrshme, Adelaide ndjen se paranoja e saj ngrihet në vigjilencë të lartë ndërsa rritet gjithnjë e më shumë e sigurtë se diçka e keqe do t’i ndodhë familjes së saj…

“DUMBO” 3D, ne ora 16:00 dhe 20:00 (bileta 3 euro)

Pronari i cirkut, Max Medici (Danny DeVito), i shoqëron ish-yllin Holt Farrier (Colin Farrell) dhe fëmijët e tij Milly (Nico Parker) dhe Joe (Finley Hobbins) për t’u kujdesur për një elefant të porsalindur, veshët e tepërt të tij e bëjnë atë qesharake në një cirk që tashmë po lufton…

“CAPTAIN MARVEL” 3D, ne ora 18:00 (bileta 3 euro)

Carol Danvers bëhet një nga heroinat më të fuqishëm të universit kur Toka gjindet në mes të një lufte galaktike midis garave të dy racave te huaja aliene…

“HOW TO TRAIN YOUR DRAGON; The Hidden World” 3D, vetem gjate vikendit ne ora 14:00 (bileta 3 euro)

Nga DreamWorks Animation vjen nje tregim kulminant dhe i paparashikuar i një prej ekskluziviteteve më të njohura në historinë e filmit të animuar, SI TË TRAJNOJË DRAGOIN: BOTA E FSHEHUR…

” U S ” ne ora 22:00

“DUMBO” 3D, ne ora 16:00 dhe 20:00 (bileta 3 euro)

“CAPTAIN MARVEL” 3D, ne ora 18:00 (bileta 3 euro)

“HOW TO TRAIN YOUR DRAGON; The Hidden World” 3D, vetem gjate vikendit ne ora 14:00 (bileta 3 euro)

KINO ABC

“DUMBO” 3D, ne ora 16:00 dhe 20:00 (bileta 3 euro)

Pronari i cirkut, Max Medici (Danny DeVito), i shoqëron ish-yllin Holt Farrier (Colin Farrell) dhe fëmijët e tij Milly (Nico Parker) dhe Joe (Finley Hobbins) për t’u kujdesur për një elefant të porsalindur, veshët e tepërt të tij e bëjnë atë qesharake në një cirk që tashmë po lufton…

KINO ABC

” U S ” ne ora 22:00

E përhumbur nga një traumë e pashpjegueshme dhe e pazgjidhur nga e kaluara e saj dhe e përbërë nga një varg rastësish të tmerrshme, Adelaide ndjen se paranoja e saj ngrihet në vigjilencë të lartë ndërsa rritet gjithnjë e më shumë e sigurtë se diçka e keqe do t’i ndodhë familjes së saj…

SË SHPEJTI

“AVENGERS; Endgame” 3D, Premiera me 24.04.2019, nga dt 25.04.2019 ne termine te rregullta

Pas ngjarjeve shkatërruese të Avengers: Infinity War (2018), universi është nën rrënoja. Me ndihmën e aleatëve të mbetur, Avengers mblidhen edhe një herë për të ndrequr veprimet e Thanos-it dhe për të rivendosur rendin në univers…

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC