Home Kinoabc

Kinoabc

Kinoabc

#THE ELFKINS; Baking a Difference – në ora 15:00

Legjendarët Elfkins të Këlnit ishin gnome që ndihmonin fshehurazi mjeshtrit natën derisa ata u dëbuan nga gruaja keqdashëse e një rrobaqepësi 200 vjet më parë. Kjo është historia e kthimit të tyre.

#COME AWAY – në ora 17:00

Kur vëllai i tyre i madh vdes, Peter dhe Alice kërkojnë të shpëtojnë prindërit e tyre nga dëshpërimi derisa detyrohen të zgjedhin midis shtëpisë dhe imagjinatës, duke vendosur bazën për udhëtimet e tyre ikonike në Wonderland dhe Neverland.

#THE DOORMAN – në ora 19:00

Një grua kthehet nga betejat dhe lidh shoqëri me një familje në New York City. Një bandë hajdutësh komplotojnë për të marrë gjërat e çmuara të familjes dhe ajo është gjithçka që qëndron midis saj dhe jetës së tyre.

#THE MARKSMAN – 21 Janar 2021

Jim është një ish-marins i cili jeton një jetë të vetmuar si një fermer përgjatë kufirit Arizona-Meksikë. Por ekzistenca e tij paqësore shpejt shkatërrohet kur ai përpiqet të mbrojë një djalë në arrati nga anëtarët e një karteli të egër.

#THE STAND IN – 21 Janar 2021

Kur urdhërohet të shërbejë një vit në rehabilitim, aktorja Candy (Drew Barrymore) punëson dubleren e saj në skenë për të zënë vendin e saj.

#FREAKY – Së Shpejti

Shtatëmbëdhjetë vjeçarja Millie Kessler thjesht po përpiqet të mbijetojë në sallat e etura për gjak të Blissfield High dhe mizorinë e turmës popullore. Por kur ajo bëhet shënjestra më e re e The Butcher, vrasësi serik famëkeq i qytetit të saj, mosha bëhet shqetësimi më i vogël i saj.

#FRIENDSGIVING – Së Shpejti

Abby po pret e qetë dhe me padurim ditën e Falënderimeve me shoqen e saj më të mirë Molly. Por planet e miqve për një darkë të qetë të gjelit të detit shkojnë në tym kur atyre u bashkohet i dashuri i ri i Molly dhe nëna e saj e shkëlqyer.

#SOUL – Së Shpejti

Joe është një mësues muzike në shkollën e mesme, jeta e të cilit nuk ka shkuar ashtu siç priste. Pasioni i tij i vërtetë është xhaz - dhe ai është i mirë.

#Cirku Fluturues – Së Shpejti

Katër aktorë tentojnë të kalojnë ilegalisht përmes kufijve të Ballkanit në kohë lufte, për në Festivalin e Teatrit. Por misioni i tyre i vërtetë, është që ta gjejnë dhe takojnë idolin e tyre, Michael Palin.

#A Quiet Place – Së Shpejti

Pas ngjarjeve qe ndodhen në shtëpi, familja Abbott tani përballet me tmerret e botës së jashtme.

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC