Home Çmimorja

Çmimorja

CMIMORE PËR BILETA:

Cmimet e pandryshueshme, për te cilat nuk vlen oferta jane:
1. Cdo biletë individuale
2. Dita e parë e Premierës.

GRUPET NGA 6 – 20 PERSONA, NE TERMINET E RREGULLTA:

  • 4 Euro për filmat në 3D
  • 2 Euro për filmat digjital

GRUPET NGA 21-25 PERSONA, NE TERMINET E RREGULLTA:

  • 3 Euro për filmat në 3D
  • 2 Euro për filmat digjital

.

TE GJITHA SHFAQJET E ORGANIZUARA:

Te gjitha shfaqjet e organizuara per shkolla dhe institucione te tjera, sipas nevojave dhe kerkesave, jashte repertorit te rregullt, gjate dites:

  • 3 Euro për filmat në 3D
  • 2 Euro për filmat digjital

 

Për shfaqjet e organizuara numri pjesëmarrësve preferohet mbi 80.

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC