Home Kinoabc

Kinoabc

Kinoabc

#Raya and the Last Dragon – Në ora 16’00 (vikendit ne ora 14’00 dhe 16’00)

Ndërsa një forcë e keqe kërcënon mbretërinë e Kumandra-s, luftëtarës Raya i duhet të lërë Tokën e Zemrës së saj në shtëpi dhe të gjurmojë dragoin legjendar të fundit për të ndaluar Druun mizor.

#NOBODY – Në ora 18’00

Kur dy hajdutë hynë një natë në shtëpinë e tij, Hutch nuk pranon të mbrojë veten ose familjen e tij, duke shpresuar të parandalojë dhunën serioze.

#POSSESOR – Në ora 20’00

POSSESSOR është një thriller fantastiko - shkencor për vrasësin elitar, të korporatave, Tasya Vos. Duke përdorur teknologjinë e implantimit të trurit, Vos merr kontrollin e trupave të njerëzve të tjerë...

#Way Down – 14 Maj 2021

Kur një inxhinier mëson për një fortesë misterioze, të padepërtueshme të fshehur nën Bankën e Spanjës, ai bashkohet me një ekuipazh hajdutësh që planifikojnë të vjedhin thesarin legjendar të humbur ndërsa i gjithë vendi shikon Kupën e Botës...

#Promising Young Woman – 20 Maj 2021

Një grua e re, e traumatizuar nga një ngjarje tragjike në të kaluarën e saj, kërkon hakmarrje ndaj atyre që kaluan rrugën e saj...

#The Seventh Day – 20 Maj 2021

Një ekzorcist i njohur bashkohet me një prift rishtar për ditën e tij të parë të trajnimit. Ndërsa zhyten më thellë në ferr në tokë, kufijtë midis së mirës dhe së keqes mjegullohen dhe demonët e tyre shfaqen.

#The Croods; A New Age – 27 Maj 2021

Croods kanë mbijetuar ndaj rreziqeve dhe katastrofave, nga kafshët parahistorike të tërbuara deri në mbijetimin e fundit të botës, por tani ata do të përballen me sfidën e tyre më të madhe nga të gjitha: një familje tjetër...

#FREAKY – Së Shpejti

Shtatëmbëdhjetë vjeçarja Millie Kessler thjesht po përpiqet të mbijetojë në sallat e etura për gjak të Blissfield High dhe mizorinë e turmës popullore. Por kur ajo bëhet shënjestra më e re e The Butcher, vrasësi serik famëkeq i qytetit të saj, mosha bëhet shqetësimi më i vogël i saj.

#Cirku Fluturues – Së Shpejti

Katër aktorë tentojnë të kalojnë ilegalisht përmes kufijve të Ballkanit në kohë lufte, për në Festivalin e Teatrit. Por misioni i tyre i vërtetë, është që ta gjejnë dhe takojnë idolin e tyre, Michael Palin.

#A Quiet Place – Së Shpejti

Pas ngjarjeve qe ndodhen në shtëpi, familja Abbott tani përballet me tmerret e botës së jashtme.

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC