Home Kinoabc

Kinoabc

Kinoabc

🎞Lassie: A New Adventure – Vetem gjatë vikendit në ora 15’00

Erdhën pushimet e verës! Por këtë vit, Flo nuk do që të ndahet nga Lesi i tij i dashur: në vend që t’i kalojë pushimet në Gran Kanaria me prindërit, dy miqtë e pazakontë merren nga Gerhardi,...

🎞School of Magical Animals 2 – Në ora 17’00

Nxënësit e shkollës së kafshëve magjike duan të performojnë një muzikal për përvjetorin e shkollës. A do të përfundojnë provat në kaos apo klasa do të bashkohet?

🎞Madame Web – Në ora 19’00

"Ndërkohë, në një univers tjetër..." Në një ndryshim nga zhanri tipik, Madame Web tregon historinë e pavarur të origjinës së një prej heroinave më enigmatike të botimeve Marvel.

🎞Poor Things – Në ora 21’00

Filmi Fitues i çmimit ‘Luani i Artë’ në Festivalin e filmit në Venecia dhe i nominuar ne 11 kategori te Academy Awards, perfshire rolin kryesor Ema Stone dhe regjia Yorgos Lanthimos

🎞Kung Fu Panda 4 – 07 Mars 2024

Pas tre aventurash që sfiduan vdekjen, pasi mposhti kriminelë të klasit botëror me kurajon e tij të pashoqe dhe aftësitë e papërballueshme të arteve marciale, Poja, Luftëtari Dragua, thirret nga fati për…të bërë një pushim.

🎞The First Omen – 04 Prill 2024

Kur një grua e re amerikane dërgohet në Romë për të filluar një jetë në shërbim ndaj kishës, ajo ndeshet me një errësirë që e bën atë të vërë në dyshim besimin e saj ...

🎞Ghostbusters: Frozen Empire – 11 Prill 2024

Në Ghostbusters: Frozen Empire, familja Spengler kthehet atje ku filloi gjithçka - zjarri ikonik i Nju Jorkut - për t'u bashkuar me Ghostbusters origjinal,...

🎞Abigail – 18 Prill 2024

Pasi një grup kriminelësh rrëmbejnë vajzën balerinë 12-vjeçare të një figure të fuqishme të botës së krimit, gjithçka që duhet të bëjnë për të mbledhur një shpërblim prej 50 milionë dollarësh...

🎞The Fall Guy – 25 Prill 2024

Ai është kaskador dhe si të gjithe anëtarët e tjerë të komunitetit të tij, atë e hedhin në erë, e qëllojnë me armë, e përplasin, e hedhin nga dritaret dhe e hedhin nga lartësitë më të mëdha, dhe e gjithe behet për të na argëtuar ne.

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC