“TRANSFORMERS; The Last Knight” 3D, çdo natë në ora 21:00

TEMA: Kalorësi i fundit shkatërron mitet thelbësore të ekskluzivitetit të Transformers, dhe ripërcakton atë që do të thotë të jesh hero. Njerëzit dhe Transformerët janë në luftë, Optimus Prime është zhdukur…

“ROUGH NIGHT”, çdo natë në ora 19:00

TEMA: Në komedinë e vleresuar si e ndjeshme Rough Night, pesë mikeshat më të mira nga kolegji (të luajtur nga Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer dhe Zoë Kravitz) ribashkohen 10 vjet më vonë kur marrin me qira një shtëpi për një fundjavë të egër në Miami…

Nga dt 24 Qershor 2017, shfaqet “DESPICABLE ME” 3D, në ora 15:00

TEMA: Gru përballet me Balthazar Bratt, një ish-yll i fëmijëris, i cili është rritur për t’u bërë i fiksuar me karakterin që luajti në vitet ’80, dhe merr pjesë në një rivalitet të vëllezërve, kur takohet me binjakët e tij simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm…

“CARS 3” 3D, çdo ditë në ora 17:00, gjatë vikendit në ora 13:00 dhe 17:00

TEMA: Blindsided eshte një gjeneratë e re e garuesve të shpejtë-flakërues, legjendari Lightning McQueen papritmas e sheh veten jashte nga sporti qe ai e do…

“TRANSFORMERS; The Last Knight” 3D, çdo natë në ora 21:00

“ROUGH NIGHT”, çdo natë në ora 19:00

Nga dt 24 Qershor 2017, shfaqet “DESPICABLE ME” 3D, në ora 15:00

“CARS 3” 3D, çdo ditë në ora 17:00, gjatë vikendit në ora 13:00 dhe 17:00

KINO ABC

“ROUGH NIGHT”, çdo natë në ora 19:00

TEMA: Në komedinë e vleresuar si e ndjeshme Rough Night, pesë mikeshat më të mira nga kolegji (të luajtur nga Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer dhe Zoë Kravitz) ribashkohen 10 vjet më vonë kur marrin me qira një shtëpi për një fundjavë të egër në Miami…

KINO ABC

“TRANSFORMERS; The Last Knight” 3D, çdo natë në ora 21:00

TEMA: Kalorësi i fundit shkatërron mitet thelbësore të ekskluzivitetit të Transformers, dhe ripërcakton atë që do të thotë të jesh hero. Njerëzit dhe Transformerët janë në luftë, Optimus Prime është zhdukur…

SË SHPEJTI

Me 06 Korrik 2017, shfaqet Premiera Boterore e filmit “SPIDER – MAN; Homecoming” 3D

Aksion/Aventurë/Fantastiko-Shkencor TEMA: I riu Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), i cili bëri debutimin e tij të bujshëm në Kapiten Amerikë: Lufta Civile, fillon të lundrojë në identitetin e tij të sapoformuar si super-heroi në Spider-Man: Homecoming. I tronditur nga përvoja e tij me Avengers, Piteri kthehet në shtëpi, ku jeton me Hallën e tij […]

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC