Home se-shpejti

se-shpejti

Me 03 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit te animuar “EMOJI MOVIE” 3D

TEMA: Filmi mbi Emojet hap botën e fshehtë që kurrë më parë nuk eshte pare brenda celularit tuaj të mençur. Fshehur brenda aplikacionit të mesazheve është Textopolis, një qytet i fuqishëm ku jetojnë të gjithë emojet tuaj të preferuar...

Me 10 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “THE DARK TOWER”

TEMA: Kulla e Errët e Stephen King, eshte historia ambicioze e një prej autorëve më të famshëm në botë, qe me padurim pritet te shfaqet në ekranin e madh, me Idris Elba si Roland Deschain dhe Matthew McConaughey si Njeriu në të Zeza...

Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “AMERICAN MADE”

TEMA: Në “American Made” te Universal Pictures, Tom Cruise bashkohet me regjisorin Doug Liman I njohur nga filmat Edge of Tomorrow, Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith), në këtë arratisje ndërkombëtare bazuar në te dhenat e egra (dhe reale) të një mashtruesi dhe piloti te rekrutuar papritur nga CIA,...

Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “BABY DRIVER”

TEMA: Një shofer i talentuar dhe i ri (Ansel Elgort) mbështetet në rrahjen e fonogramit të tij personal për të qenë më i miri në lojë. Kur takon vajzën e ëndrrave të tij (Lily James), Foshnja sheh një shans për të kaluar hendekun e jetës se tij kriminale dhe për të bërë një largim të pastër....

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC