Home kino-abc

kino-abc

“DESPICABLE ME 3” 3D, vetëm gjatë vikendit në ora 14:00

TEMA: Gru përballet me Balthazar Bratt, një ish-yll i fëmijëris, i cili është rritur për t'u bërë i fiksuar me karakterin që luajti në vitet '80, dhe merr pjesë në një rivalitet të vëllezërve, kur takohet me binjakët e tij simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm...

“The EMOJI MOVIE” 3D, vetëm gjatë vikendit në ora 16:00

TEMA: Filmi mbi Emojet hap botën e fshehtë që kurrë më parë nuk eshte pare brenda celularit tuaj të mençur. Fshehur brenda aplikacionit të mesazheve është Textopolis, një qytet i fuqishëm ku jetojnë të gjithë emojet tuaj të preferuar...

“VICTORIA AND ABDUL”, çdo ditë në ora 17:30

TEMA: Historia e jashtëzakonshme dhe e vërtetë e një miqësie të papritur në vitet e mëvonshme të mbretëreshës Viktoria (fituesja e çmimit Oscar, Judi Dench). Kur Abdul Karim (Ali Fazal), një nëpunës i ri, udhëton nga India për të marrë pjesë në Jubileun e Artë të Mbretëreshës, ai befasohet kur gjen kënaqësi me vetë Mbretëreshën...

“KINGSMAN: The Golden Circle”, çdo natë në ora 19:30

TEMA: "Kingsman: Shërbimi Sekret" prezanton botën në Kingsman - një agjenci e pavarur ndërkombëtare e inteligjencës që vepron në nivelin më të lartë të maturisë, qëllimi përfundimtar i së cilës është të mbajë botën të sigurt...

“HOME AGAIN”, çdo natë në ora 22:00

TEMA: Në HOME AGAIN luan Reese Witherspoon ("Big Little Lies", "Wild, Walk The Line", Sweet Home Alabama) si Alice Kinney në një komedi moderne romantike. Se fundmi e ndarë nga bashkëshorti i saj, (Michael Sheen), Alice vendos të fillojë duke u kthyer në qytetin e saj të Los Anxhelos me dy vajzat e saj të reja...

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC