Home Çmimorja

Çmimorja

QERA - Huazimi i Sallës së Kinema ABC

Kinema ABC me përvojë mbi 21 vjet dhe e pozicionuar në qendër të Prishtinë, me qasje tejet të lehtë. Pikë referuese për të gjithë artdashësit dhe qytetarët e saj. Ambient te ngrohtë dhe staf profesional. Paisje dhe teknikë funksionale për të përmbushur te gjitha nevojat, ofron mundësi të shumta për organizime të ngjarjeve të ndryshme kulturore, seminare, debate etj.

Oferta e çmimeve variron nga terminet e ditës dhe të mbremjes në varshmëri me kërkesat dhe nevojat për bashkëpunim duke filluar me cmimet:

150 Euro – 200 Euro, aktivitet me interval kohe të shkurtë.

250 Euro  – 300 Euro, aktivitete me interval kohe të gjatë

300 Euro  – 600 Euro, aktivitete me shfaqje filmi (te shkurtë, dokumentar, artistic etj)

 

Në këto vlera nuk është e llogaritur TVSH.

CMIMORE PËR BILETA:

Cmimet e pandryshueshme, për te cilat nuk vlen oferta jane:
1. Cdo biletë individuale
2. Dita e parë e Premierës.

GRUPET NGA 6 – 20 PERSONA, NE TERMINET E RREGULLTA:

  • 4 Euro për filmat në 3D
  • 2 Euro për filmat digjital

GRUPET NGA 21-25 PERSONA, NE TERMINET E RREGULLTA:

  • 3 Euro për filmat në 3D
  • 2 Euro për filmat digjital

.

TE GJITHA SHFAQJET E ORGANIZUARA:

Te gjitha shfaqjet e organizuara per shkolla dhe institucione te tjera, sipas nevojave dhe kerkesave, jashte repertorit te rregullt, gjate dites:

  • 3 Euro për filmat në 3D
  • 2 Euro për filmat digjital

 

Për shfaqjet e organizuara numri pjesëmarrësve preferohet mbi 80.

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC