Home kino-abc #Zombieland; Double Tap – ne ora 22:00
  Next Video #Maleficent; Mistress of Evil 3D – ne ora 18:00 dhe 20:00

#Zombieland; Double Tap – ne ora 22:00

75
0

Aksion/Komedi/Horror; 1 orë 39 min

TEMA:

Një dekadë pasi Zombieland u bë një film hit dhe një klasik i kultit, kasta kryesore (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin dhe Emma Stone) janë ribashkuar me regjisorin Ruben Fleischer (Venom) dhe shkrimtarët Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool ) për Zombieland: Trokitja e Dyfishtë. Këta katër vrasës duhet të përballen kundër shumë llojeve të reja të zombies që kanë evoluar që nga filmi i parë, si dhe disa të mbijetuar të rinj njerëzorë. Por mbi të gjitha, ata duhet të përballen me dhimbjet në rritje të familjes së tyre të zymtë, të ngjeshur.

Rolet: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson, etj.

Regjia: Ruben Fleischer

https://www.zombieland.com/

 

(75)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC