Home kino-abc #Wasp Network – ne ora 16:00
  Next Video #Lassie Come Home – ne ora 14:00

#Wasp Network – ne ora 16:00

54
0

Krim/Dramë/Triller; 2 orë 07 min

TEMA:

Havana, fillimi i viteve 90-të. René González, një pilot Kuban, vjedh një aeroplan dhe ikën nga Kuba, duke lënë pas gruan dhe vajzën e tij të dashur. Ai fillon një jetë të re në Miami. Defektuesit e tjerë kubanë së shpejti e ndjekin dhe fillojnë një rrjet spiunësh. Misioni i tyre është të infiltrojnë organizator të dhunshëm anti-Kastro, përgjegjës për sulmet terroriste në ishull.

Rolet: Penélope Cruz, Edgar Ramírez, Gael García Bernal, Ana de Armas, Wagner Moura, Leonardo Sbaraglia, Nolan Guerra Fernández, Osdeymi Pastrana Miranda, Tony Plana, Julian Flynn, Anel Perdomo

Regjia: Olivier Assayas

 

 

 

(54)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC