Home kino-abc #Venom; Let There Be A Carnage – Në ora 16’00
  Previous Video #No Time To Die - Në ora 18'00
  Next Video #Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings – Vetëm gjatë vikendit në ora 13'45

#Venom; Let There Be A Carnage – Në ora 16’00

68
0

Aksion/Triller; 2 orë

TEMA:

Tom Hardy kthehet në ekranin e madh si mbrojtësi vdekjeprurës Venom, një nga personazhet më të mëdhenj dhe më kompleksë të MARVEL. Drejtuar nga Andy Serkis, filmi gjithashtu luan Michelle Williams, Naomie Harris dhe Woody Harrelson, në rolin e zuzarit Cletus Kasady/Carnage.

Rolet: Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Woody Harrelson, etj.

Regjia: Andy Serkis

Based on the Marvel Comics

https://www.venom.movie/

 

 

(68)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC