Home se-shpejti #Ticket to Paradise – 06 Tetor 2022

#Ticket to Paradise – 06 Tetor 2022

#Ticket to Paradise – 06 Tetor 2022
108
0

Komedi/Romansë;

Filmi ndjek Wren Butler, një i sapodiplomuar në Universitetin e Çikagos, i cili shoqëron shoqen e saj më të mirë Lily në një shëtitje pas diplomimit në Bali. Vendimi i papritur i Lily-t për t’u martuar me një vendas nga Balinese i shtyn prindërit e saj të përpiqen ta ndalojnë atë të përsërisë gabimin e tyre të 25 viteve më parë. Wren qëndron në Bali për festë të fejesës, dasmës dhe, në këtë proces, gjen dashurinë e saj me një mjek vendas.

Rolet: George Clooney, Julia Roberts, Lucas Bravo, Kaitlyn Deyer, Maxime Bouttier, etj.

Regjia: Ol Parker

https://www.tickettoparadise.movie/

(108)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC