Home se-shpejti #The Woman King – 27 Tetor 2022

#The Woman King – 27 Tetor 2022

#The Woman King – 27 Tetor 2022
48
0

Aksion/Dramë/Histori; 2 orë 06 min

Gruaja Mbret është historia e jashtëzakonshme e Agojie-ve, njësia e luftëtarëve që mbronin Mbretërinë Afrikane të Dahomey në vitet 1800, me aftësi dhe egërsi që bota nuk ka parë ndonjëherë. Frymëzuar nga ngjarje të vërteta, Gruaja Mbret ndjek udhëtimin emocionalisht epik të gjeneralit Nanisca (fituesja e Oscar®-it Viola Davis) ndërsa ajo stërvit brezin e ardhshëm të rekrutëve dhe i përgatit ata për betejë kundër një armiku të vendosur për të shkatërruar mënyrën e tyre të jetesës. Për disa gjëra ia vlen të luftosh…

Rolet: Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin, John Boyega, etj.

Regjia: Gina Prince-Bythewood

https://www.sonypictures.fr/film/woman-king

(48)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC