Home se-shpejti #THE STAND IN – 21 Janar 2021

#THE STAND IN – 21 Janar 2021

#THE STAND IN – 21 Janar 2021
9
0

Komedi; 1 orë 41 min

Kur urdhërohet të shërbejë një vit në rehabilitim, aktorja Candy (Drew Barrymore) punëson dubleren e saj në skenë për të zënë vendin e saj. Gruaja e angazhuar nderron skenarin dhe vjedh identitetin, karrierën dhe të dashurin e saj në këtë komedi gazmore për tregtimin e vendeve.

Rolet: Drew Barrymore, Michael Zegen, T. J. Miller, Holland Taylor

Regjia: Jamie Babbit

(9)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC