Home se-shpejti #The Seventh Day – 20 Maj 2021

#The Seventh Day – 20 Maj 2021

#The Seventh Day – 20 Maj 2021
11
0

Horror; 1 orë 27 min

Një ekzorcist i njohur bashkohet me një prift rishtar për ditën e tij të parë të trajnimit. Ndërsa zhyten më thellë në ferr në tokë, kufijtë midis së mirës dhe së keqes mjegullohen dhe demonët e tyre shfaqen.

Rolet: Guy Pearce, Vadhir Derbez, Stephen Lang, Keith David, etj.

Regjia: Justin P. Lange

(11)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC