Home kino-abc #The Invisible Man – nuk ka shfaqje
  Previous Video #BloodShot - nuk ka shfaqje
  Next Video #Onward 3D - nuk ka shfaqje

#The Invisible Man – nuk ka shfaqje

55
0

Horror/Sci-Fi/Triller; 2 ore 04 min

TEMA:

Kur ish i dashuri abuzues i Cecilias vetëvritet dhe i lë asaj të gjithë pasurinë e tij, ajo nis të dyshojë se vdekja e tij është një rreng. Ndodhi të rastësishme e vdekjeprurëse bëjnë që Cecilia të përpiqet të provojë se ajo po përndiqet nga një person që askush nuk mund ta shohë.

Rolet: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen, etj.

Regjia: Leigh Whannell

https://www.theinvisiblemanmovie.com/

 

 

 

(55)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC