Home se-shpejti #The Black Phone – 23 Qershor 2022

#The Black Phone – 23 Qershor 2022

#The Black Phone – 23 Qershor 2022
5
0

Horror/Triller; 1 orë 42 min

Finney Shaw është një djalë 13-vjeçar i turpshëm, por i zgjuar, i cili rrëmbehet nga një vrasës sadist dhe bllokohet në një bodrum të papërshkueshëm nga zëri, ku të bërtiturit nuk ka dobi. Kur një telefon i shkëputur në mur fillon të bjerë zile, Finney zbulon se ai mund të dëgjojë zërat e viktimave të mëparshme të vrasësit. Dhe ata janë të vendosur të sigurohen që ajo që u ndodhi atyre të mos i ndodhë Finney-t.

Rolet: Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, James Ransone, Jeremy Davies, Gina Jun, etj.

Regjia: Scott Derrickson

https://www.theblackphonemovie.com/

(5)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC