Home se-shpejti #Terminator; Dark Fate – 31 tetor 2019

#Terminator; Dark Fate – 31 tetor 2019

#Terminator; Dark Fate – 31 tetor 2019
49
0

Aksion/Aventurë/Sci-Fi;

Linda Hamilton (“Sarah Connor”) dhe Arnold Schwarzenegger (“T-800”) kthehen në rolet e tyre ikonike në Terminator: Dark Fate. Sarah Connor dhe një njerëz nga hibridi i cyborgut duhet të mbrojnë një vajzë të re nga një Terminator i lëngshëm i modifikuar rishtazi nga e ardhmja.

Më shumë se dy dekada pas ngjarjeve të Terminator 2: Dita e Gjykimit, Sarah Connor vendos për të mbrojtur një grua të re të quajtur Dani Ramos dhe miqtë e saj, si një Terminator metalik i lëngshëm, i dërguar nga e ardhmja, përpiqet t’i ndërpresë ato.

Rolet: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes, Diego Boneta, Edward Furlong, etj.

Regjia: Tim Miller
Producent: James Cameron

https://www.theterminatorfans.com/terminator-dark-fate/

(49)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC