Home kino-abc #Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet – Vetëm gjatë vikendit në ora 15’00
  Previous Video #Strange World – Në ora 17'00

#Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet – Vetëm gjatë vikendit në ora 15’00

313
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 30 min

TEMA:

Tad lëshon aksidentalisht një magji të lashtë që rrezikon jetën e miqve të tij: Mumjes, Jeff dhe Belzoni. Me të gjithë kundër tij dhe i ndihmuar vetëm nga Sara, ai niset në një aventurë, për t’i dhënë fund mallkimit të Mumjes.

 

Rolet:Oscar Barberan, Michelle Jenner, Luis Posada, Alexandra Jimenez, etj.

Regjia: Enrique Gato

 

 

 

 

(313)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC