Home se-shpejti #Strays – 08 Qershor 2023

#Strays – 08 Qershor 2023

#Strays – 08 Qershor 2023
28
0

I Animuar/Aventurë/Komedi;

Kur Reggie, një Terrier kufitar naiv, optimist i pamëshirshëm, braktiset në rrugët e qytetit nga pronari i tij i ulët, Doug, Reggie është i sigurt se pronari i tij i dashur nuk do të lëre atë me qëllim. Por sapo Reggie bie në një lidhje me një Boston Terrier që flet shpejt, me gojë të keqe, të quajtur Bug, një endacak që e do lirinë e tij dhe beson se pronarët janë për pinjollët, Reggie më në fund kupton se ishte në një marrëdhënie toksike dhe fillon të shohë Doug-in si dredharak i pashpirt që është.

Rolet: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén, Brett Gelman, Rob Riggle, Jamie Demetriou, Sofia Vergara, etj.

Regjia: Josh Greenbaum

https://www.strays.movie/

(28)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC