Home se-shpejti #Spider-Man; No Way Home – 16 Dhjetor 2021

#Spider-Man; No Way Home – 16 Dhjetor 2021

#Spider-Man; No Way Home – 16 Dhjetor 2021
48
0

Aksion/Aventurë/Sci-Fi;

Për herë të parë në historinë kinematografike të Spider-Man, heroi ynë miqësor i lagjes demaskohet dhe nuk është më në gjendje të ndajë jetën e tij normale nga rreziku i lartë i të qenit një Super Hero. Kur ai kërkon ndihmë nga Doctor Strange, aksionet bëhen edhe më të rrezikshme, duke e detyruar atë të zbulojë se çfarë do të thotë me të vërtetë të jesh Spider-Man.

Rolet: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Marisa Tomei, etj.

Regjia: Jon Watts

Based on the MARVEL Comic Book by: Stan Lee and Steve Ditko

https://www.spidermannowayhome.movie/

(48)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC