Home kino-abc 🎞#Spider-Man: Across the Spider-Verse – Në ora 15’00, vikendit në ora 12′
  Previous Video 🎞#The Little Mermaid – Në ora 17'00

🎞#Spider-Man: Across the Spider-Verse – Në ora 15’00, vikendit në ora 12′

86
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 2 orë 15 min

TEMA:

Miles Morales rikthehet për kapitullin tjetër të sagës Spider-Verse fituese të Oscar®, Spider-Man™: Përtej vargut të merimangës. Pas ribashkimit me Gwen Stacy, në lagjen miqësore të Bruklinit, Spider-Man katapultohet nëpër Multiverse, ku ai ndeshet me një ekip Spider-People të ngarkuar me mbrojtjen e ekzistencës së tij. Por kur heronjtë përplasen se si të trajtojnë një kërcënim të ri, Miles e gjen veten përballë Spiders-ve të tjerë dhe duhet të ripërcaktojë se çfarë do të thotë të jesh hero në mënyrë që të shpëtojë njerëzit që do më shumë.

Rolet: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Karan Soni, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Oscar Isaac, etj.

Regjia: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson

Based on the MARVEL Comic Books

https://www.acrossthespiderverse.movie/

 

(86)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC