Home kino-abc #SOUL – Së Shpejti

#SOUL – Së Shpejti

#SOUL – Së Shpejti
15
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 40 min

Joe është një mësues muzike në shkollën e mesme, jeta e të cilit nuk ka shkuar ashtu siç priste. Pasioni i tij i vërtetë është xhaz – dhe ai është i mirë. Por kur ai udhëton në një fushë tjetër për të ndihmuar dikë të gjejë pasionin e tij, ai shpejt zbulon se çfarë do të thotë të kesh shpirt.

Rolet: Jamie Foxx, Tina Fey, Questlove, Phylicia Rashad, Daveed Diggs, Angela Bassett,etj.

Regjia: Pete Docter

https://movies.disney.com/soul

(15)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC