Home kino-abc #Scream 6 – Në ora 21’00
  Next Video #65 – Në ora 19'00

#Scream 6 – Në ora 21’00

148
0

Horror/Mister/Triller; 2 orë 03 min

Pas vrasjeve të fundit të Ghostface, katër të mbijetuarit lënë Woodsboro pas dhe fillojnë një kapitull të ri në qytetin e New York-ut. Në Scream VI, “Sam Carpenter”, “Mindy Meeks-Martin”, “Chad Meeks-Martin”, “Tara Carpenter”, “Kirby” Reed” dhe “Gale Weathers” kthehen në rolet e tyre ekskluzive.

Rolet: Melissa Barrera, Courteney Cox, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Jack Champion, Henry Czerny, Mason Gooding, Liana Liberato, etj.

Regjia: Tyler Gillet, Matt Bettinelli – Olpin

https://www.screammovie.com/

 

 

 

(148)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC