Home kino-abc #Scream 5 – Në ora 20’30
  Next Video #Spider-Man; No Way Home – Në ora 18'00

#Scream 5 – Në ora 20’30

76
0

Horror/Mister/Triller; 1 orë 54 min

TEMA:

Njëzet e pesë vjet pasi një varg vrasjesh brutale tronditën qytetin e qetë të Woodsboro, një vrasës i ri ka veshur maskën Ghostface dhe fillon të synojë një grup adoleshentësh për të ringjallur sekretet nga e kaluara vdekjeprurëse e qytetit.

Rolet: Neve Campbell, Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, Courteney Cox, David Arquette, etj.

Regjia: Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett

 

 

 

 

(76)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC