Home kino-abc #Resident Evil; Welcome to Raccoon City – Në ora 18’00
  Previous Video #House of Gucci – Në ora 20'00
  Next Video #Ghostbusters Afterlife – Në ora 16'00

#Resident Evil; Welcome to Raccoon City – Në ora 18’00

35
0

Aksion/Horror/Mister; 1 orë 47 min

TEMA:

Në RESIDENT EVIL: MIRË SE VINI NË RACCOON CITY, dikur shtëpia e lulëzuar e gjigantit farmaceutik Umbrella Corporation, Raccoon City tani është një qytet në mesperëndim që po vdes. Eksodi i kompanisë e la qytetin një shkretëtirë… me të keqen e madhe që shpërtheu nën sipërfaqe. Kur ajo e keqe lëshohet, një grup të mbijetuarish duhet të punojnë së bashku për të zbuluar të vërtetën pas Umbrella-s dhe ta kalojnë natën.

Rolet: Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue, Neal McDonough, etj.

Regjia: Johannes Roberts

https://www.residentevil.movie/

 

 

(35)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC