Home kino-abc #Raya and the Last Dragon – Në ora 16’00 (vikendit ne ora 14’00 dhe 16’00)
  Previous Video #NOBODY – Në ora 18'00

#Raya and the Last Dragon – Në ora 16’00 (vikendit ne ora 14’00 dhe 16’00)

28
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 1 orë 47 min

TEMA:

Raya udhëton në botën e fantazisë së Kumandra, ku njerëzit dhe dragonjtë jetonin së bashku në harmoni shumë kohë më parë. Por kur një forcë e keqe kërcënoi tokën, dragonjtë sakrifikuan veten për të shpëtuar njerëzimin. Tani, 500 vjet më vonë, e njëjta e keqe është kthyer dhe i takon një luftëtarëje të vetme, Raya, të gjurmojë dragoin e fundit legjendar për të rivendosur tokën e copëtuar dhe njerëzit e saj të ndarë. Sidoqoftë, përgjatë udhëtimit të saj, ajo do të mësojë se do të duhet më shumë se një dragua për të shpëtuar botën – do të duhet besim dhe punë ekipore gjithashtu.

Rolet: Kelly Marie Train, Awkwafina, Izaac Wang, Gemma Chan, Alan Tudyk, etj.

Regjia: Don Hall, Carlos Lopez Estrada

https://movies.disney.com/raya-and-the-last-dragon

 

(28)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC