Home kino-abc #Onward 3D – nuk ka shfaqje
  Previous Video #The Invisible Man - nuk ka shfaqje

#Onward 3D – nuk ka shfaqje

78
0

I Animuar/Aventure/Komedi; 1 ore 54 min

TEMA:

Dy vëllezër elfë adoleshentë, Ian dhe Elbi Lightfoot, shkojnë në një udhëtim për të zbuluar nëse ka ende magji, për të kaluar një ditë të fundit me babanë e tyre, i cili vdiq kur ishin shumë të vegjël për ta kujtuar atë.

Rolet: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, etj.

Regjia: Dan Scanlon

https://www.pixar.com/onward

 

 

 

 

(78)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC