Home kino-abc #Maleficent; Mistress of Evil 3D – ne ora 18:00 dhe 20:00
  Previous Video #Zombieland; Double Tap – ne ora 22:00
  Next Video #Toy Story 4 / 3D – çdo dite ne ora 16:00

#Maleficent; Mistress of Evil 3D – ne ora 18:00 dhe 20:00

91
0

Aventurë/Familjar/Fantazi; 1 orë 58 min

TEMA:

“Maleficent: Misteri i së Keqes” vazhdon të hulumtojë marrëdhëniet komplekse midis zanash me brirë dhe Mbretëreshës, pasi ato formojnë aleanca të reja dhe përballen me kundërshtarë të rinj në luftën e tyre për të mbrojtur hënat dhe krijesat magjike që banojnë brenda.

Rolet: Angelina Jolie, Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Michelle Pfeiffer, etj.

Regjia: Joachim Ronning

https://movies.disney.com/maleficent-mistress-of-evil

 

 

 

(91)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC