Home kino-abc #LUCA – vetem gjatë vikendit në ora 13’00
  Previous Video #Peter Rabbit 2 – Në ora 15'00

#LUCA – vetem gjatë vikendit në ora 13’00

31
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 35 min

TEMA:

Në rivierën italiane, një miqësi e vështirë, por e fortë rritet midis një qenie njerëzore dhe një përbindëshi të detit maskuar si njeri.

Një djalë i ri përjeton një verë të paharrueshme bregdetare në rivierën italiane e mbushur me akullore, makarona dhe udhëtime pa fund me skuter. Luca ndan këto aventura me mikun e tij të ri, por e gjithë argëtimi kërcënohet nga një sekret i ruajtur thellë: ai është një përbindësh deti nga një botë tjetër, poshtë sipërfaqes së oqeanit

Rolet: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Maya Rudolph, Marco Barricelli, Jim Gaffigan

Regjia: Enrico Casarosa

https://movies.disney.com/luca

 

 

(31)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC