Home se-shpejti #Lightyear – 16 Qershor 2022

#Lightyear – 16 Qershor 2022

#Lightyear – 16 Qershor 2022
3
0

I Animuar/Aksion/Aventurë;

Historia e origjinës së figurës së aksionit Buzz Lightyear dhe aventurat e tij deri në pafundësi dhe më gjerë. Një aventurë aksioni fantastiko-shkencore dhe historia përfundimtare e origjinës së Buzz Lightyear, heroit që frymëzoi lodrën, “Lightyear” ndjek legjendarin Space Ranger në një aventurë ndërgalaktike së bashku me një grup rekrutësh ambiciozë dhe shokun e tij robot, Sox.

Rolet: Chris Evans, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Keke Palmer, Efren Ramirez, Peter Sohn, Dale Soules, Taika Waititi, etj.

Regjia: Angus MacLane

https://movies.disney.com/lightyear

(3)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC