Home se-shpejti #Jurassic World; Dominion – 09 Qershor 2022

#Jurassic World; Dominion – 09 Qershor 2022

#Jurassic World; Dominion – 09 Qershor 2022
19
0

Aksion/Aventurë/Fantastiko-Shkencor; 2 orë 26 min

Dominimi zhvillohet katër vjet pasi Isla Nublar është shkatërruar. Dinozaurët tani jetojnë – dhe gjuajnë – së bashku me njerëzit në të gjithë botën. Ky ekuilibër i brishtë do të riformësojë të ardhmen dhe do të përcaktojë, njëherë e përgjithmonë, nëse qeniet njerëzore do të mbeten grabitqarët kulminantë në një planet që ata tani ndajnë me krijesat më të frikshme të historisë.

Rolet: Mamoudou Athie, Chris Pratt, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Scott Haze, Bryce Dallas Howard, Daniella Pineda, etj.

Regjia: Colin Trevorrow

https://www.jurassicworld.com/

(19)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC