Home se-shpejti #Jumanji; The Next Level – 12 dhjetor 2019

#Jumanji; The Next Level – 12 dhjetor 2019

#Jumanji; The Next Level – 12 dhjetor 2019
8
0

Aksion/Aventurë/Komedi;

Në Jumanji: The Level Next, banda është rikthyer, por loja ka ndryshuar. Ndërsa kthehen në Jumanji për të shpëtuar njërin nga ta, ata zbulojnë se asgjë nuk është ashtu siç e presin. Lojtarët do të duhet të perballen me pjesë të panjohura dhe të pashpjeguara, nga shkretëtirat e thata deri tek malet me dëborë, për të shpëtuar nga loja më e rrezikshme në botë.

Rolet: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Awkwafina, Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Alex Wolff, Danny Glover, Danny DeVito, etj.

Regjia: Jake Kasdan

http://www.jumanjimovie.com/

(8)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC