Home kino-abc #House of Gucci – Në ora 20’00
  Next Video #Resident Evil; Welcome to Raccoon City – Në ora 18’00

#House of Gucci – Në ora 20’00

105
0

Krim/Dramë/Triller; 2 orë 37 min

TEMA:

House of Gucci është frymëzuar nga historia e vertetë dhe tronditëse e perandorisë familjare të shtëpisë italiane të modës Gucci. Përfshirë tre dekada dashuri, tradhti, dekadencë, hakmarrje dhe në fund vrasje, ne shohim se çfarë do të thotë një emër, çfarë vlen dhe sa larg një familje do të shkojë për kontroll.

Rolet: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino, etj.

Regjia: Ridley Scott

https://www.unitedartistsreleasing.com/house-of-gucci/

 

 

 

(105)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC