Home se-shpejti #Hotel Transylvania; Transformania – Së Shpejti

#Hotel Transylvania; Transformania – Së Shpejti

#Hotel Transylvania; Transformania – Së Shpejti
230
0

I Animar/Aventurë/Komedi;

Kur shpikja misterioze e Van Helsing, “Rrezja e Përbindëshme”, shkon keq, Drac dhe shokët e tij përbindësh të gjithë shndërrohen në njerëz, dhe Xhoni bëhet një përbindësh. Në trupat e tyre të rinj të papërshtatshëm, Draku, i hequr nga fuqitë e tij dhe një Johnny i fortë, që e do jetën si një përbindësh, duhet të bashkohen dhe të garojnë në të gjithë globin për të gjetur një kurë para se të jetë vonë, dhe para se të çmendin njëri -tjetrin. Me ndihmën e Mavis dhe paketës qesharake njerëzore, Drac është duke gjetur një mënyrë për t’u kthyer mbrapa para se transformimet e tyre të bëhen të përhershme.

Rolet: Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade, Keegan-Michael Key, Brian Hull, Fran Drescher, Brad Abrell, Asher Blinkoff

Regjia: Derek Drymon and Jennifer Kluska

https://www.sonypictures.com/movies/hoteltransylvania

(230)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC