Home se-shpejti #Firestarter – 12 Maj 2022

#Firestarter – 12 Maj 2022

#Firestarter – 12 Maj 2022
23
0

Dramë/Horror/Sci-Fi; 1 orë 54 min

Për më shumë se një dekadë, prindërit Andy dhe Vicky kanë qenë në arrati, të dëshpëruar për të fshehur vajzën e tyre Charlie nga një agjenci federale në hije që dëshiron të shfrytëzojë dhuratën e saj të paprecedentë për krijimin e zjarrit në një armë të shkatërrimit në masë. Andi i ka mësuar Charlie-t se si të zbusë fuqinë e saj, e cila shkaktohet nga zemërimi ose dhimbja. Por ndërsa Charlie mbush 11 vjeç, zjarri bëhet gjithnjë e më i vështirë për t’u kontrolluar. Pasi një incident zbulon vendndodhjen e familjes, një operativ misterioz vendoset për të gjuajtur familjen dhe për të kapur Charlie një herë e përgjithmonë. Charlie ka plane të tjera…

Rolet: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley, Michael Greyeyes, Gloria Reuben, etj.

Regjia: Keith Thomas

https://www.firestartermovie.com/

(23)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC