Home kino-abc #Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Në ora 18’00
  Previous Video #The Northman – Në ora 20'00
  Next Video #The Bad Guys – Në ora 16'00

#Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Në ora 18’00

187
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 2 orë 06 min

“Doctor Strange në Multiverse of Madness” – është një udhëtim emocionues nëpër Multiverse me Doctor Strange, mikun e tij të besuar Wong dhe Wanda Maximoff, i njohur si Shtriga Scarlet.

Pas ngjarjeve të Avengers: Endgame, Dr. Stephen Strange vazhdon kërkimin e tij mbi Gurin e Kohës. Por një mik i vjetër i kthyer në armik kërkon të shkatërrojë çdo magjistar në Tokë, duke ngatërruar planin e Strange dhe duke e bërë atë të lëshojë një të keqe të papërshkrueshme.

Rolet: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez, etj.

Regjia: Sam Raimi

https://www.marvel.com/movies/doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness

 

(187)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC