Home kino-abc #COME AWAY – në ora 17:00
  Previous Video #THE DOORMAN – në ora 19:00
  Next Video #THE ELFKINS; Baking a Difference - në ora 15:00

#COME AWAY – në ora 17:00

23
0

Aventurë/Dramë/Fantazi; 1 orë 34 min

TEMA:

Kur vëllai i tyre i madh vdes, Peter dhe Alice kërkojnë të shpëtojnë prindërit e tyre nga dëshpërimi derisa detyrohen të zgjedhin midis shtëpisë dhe imagjinatës, duke vendosur bazën për udhëtimet e tyre ikonike në Wonderland dhe Neverland.

Rolet: Angelina Jolie, David Oyelowo, Anna Chancellor, Michael Caine, Gugu Mbatha-Raw, Derek Jacobi, etj.

Regjia: Brenda Chapman

http://www.comeawayfilm.com/

 

 

 

(23)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC