Home kino-abc #Clifford The Big Red Dog – Çdo ditë në ora 14’00
  Previous Video #Ghostbusters Afterlife – Në ora 16'00
  Next Video #Encanto – Vetëm gjatë vikendit në ora 12'00

#Clifford The Big Red Dog – Çdo ditë në ora 14’00

28
0

Aventurë/Komedi/Familjar; 1 orë 36 min

TEMA:

Kur nxënësja e e shkollës së mesme Emily Elizabeth, takon një shpëtimtar kafshësh magjike i cili i dhuron një qenush të vogël, të kuq, ajo kurrë nuk e priste që kur të zgjohej, të gjente një zagar gjigant dhjetë këmbë në apartamentin e saj të vogël në Nju Jork. Ndërsa nëna e saj beqare është larguar për biznes, Emily dhe xhaxhai i saj argëtues, por impulsiv, Kejsi nisen në një aventurë që do t’ju mbajë në buzë të karriges tuaj, ndërsa heronjtë tanë marrin një kafshatë të Mollës së Madhe. Bazuar në personazhin e dashur të librit Shkollor, Clifford do t’i mësojë botës se si të dashurojë shumë!

Rolet: Jack Whitehall, Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier, Russell Wong, John Cleese, etj.

Regjia: Walt Becker

https://www.cliffordmovie.com/

 

(28)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC