Home kino-abc #BloodShot – nuk ka shfaqje
  Previous Video 20 Vjetori i #KinoABC, 24 maj 2000 - 24 Maj 2020
  Next Video #The Invisible Man - nuk ka shfaqje

#BloodShot – nuk ka shfaqje

46
0

Aksion/Dramë/Sci-Fi; 1 ore 49 min

TEMA:

Bazuar në librin më të shitur komik, Vin Diesel luan si Ray Garrison, një ushtar i vrarë së fundmi në aksion dhe i rikthyer në jetë si superheroi Bloodshot nga korporata RST. Me një ushtri të nanoteknologjisë në venat e tij, ai është një forcë e pandalshme – më i fuqishëm se kurrë dhe në gjendje të shërohet menjëherë. Por, perveq në kontrollin e trupit të tij, kompania gjithashtu ka ndikuar në mendjen dhe kujtimet e tij. Tani, Ray nuk e di se çfarë është ne te vërtetë dhe çfarë jo – por ai është në një mision për të zbuluar.

Based on: The Valiant Comic Book

Rolet: Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell, Guy Pearce, etj.
Regjia: David S. F. Wilson

https://www.bloodshot.movie/

 

(46)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC