Home se-shpejti #Black Christmas – 12 dhjetor 2019

#Black Christmas – 12 dhjetor 2019

#Black Christmas – 12 dhjetor 2019
20
0

Horror/Mister/Triller;

Bash në kohën e festave vjen një horror klasik i tmershem. Ndërsa Riley Stone (Imogen Poots) dhe motrat e saj Mu Kappa Epsilon (Lily Donoghue, Aleyse Shannon, Brittany O’Grady) përgatiten të zbukurojnë sallat me një seri festash, një koprrac me maskë të zezë fillon të vrasë vajzat e shoqërisë një nga një. Por vrasësi është gati të zbulojë që vajzat e reja të kësaj gjenerate nuk janë gati të jenë viktimat e askujt.

Rolet: Imogen Poots, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Brittany O’Grady, Caleb Eberhardt, Simon Mead, Cary Elwes, etj.

Regjia Sophia Takal

https://www.blackchristmasmovie.com/

(20)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC