Home kino-abc #Beast – Në ora 18’00
  Previous Video #Vera Andrron Detin – Në ora 20'00
  Next Video #Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet – Në ora 16'00

#Beast – Në ora 18’00

127
0

Aventurë/Dramë/Horror; 1 orë 33 min

TEMA:

Një baba dhe dy vajzat e tij adoleshente, e gjejnë veten të gjuajtur nga një luan mashtrues masiv, i cili synon të provojë se savana ka vetëm një grabitqar kulminant. Por ajo që fillon si një udhëtim shërimi tronditet në një luftë të frikshme për mbijetesë kur një luan, një i mbijetuar i gjuetarëve të etur për gjak, i cili tani i sheh të gjithë njerëzit si armik, fillon t’i ndjekë ata.

Rolet: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries, etj.

Regjia: Baltasar Kormákur

https://www.beastmovie.com/

 

 

 

(127)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC