Home kino-abc #65 – Në ora 19’00
  Previous Video #Scream 6 – Në ora 21'00
  Next Video #Cocaine Bear – Në ora 17'00

#65 – Në ora 19’00

49
0

Aksion/Aventurë/Dramë; 1 orë 33 min

TEMA:

Pas një përplasjeje katastrofike në një planet të panjohur, piloti Mills (Adam Driver) zbulon shpejt se ai është bllokuar në të vërtetë në Tokë… 65 milionë vjet më parë. Tani, me vetëm një shans për shpëtim, Mills dhe i vetmi i mbijetuar tjetër, Koa (Ariana Greenblatt), duhet të kalojnë rrugën e tyre nëpër një terren të panjohur të mbushur me krijesa të rrezikshme parahistorike në një luftë epike për të mbijetuar.

Rolet: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, Nika King, etj.

Regjia: Scott Beck & Bryan Woods

 

https://www.65.movie/

 

(49)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC