Home kino-abc “THE KID WHO WOULD BE KING”, ne ora 18:00 (gjate vikendit ne ora 14:00 dhe 18:00)
  Previous Video "CAPTAIN MARVEL" 3D, ne ora 20:00 (bileta 3 euro)
  Next Video "HOW TO TRAIN YOUR DRAGON; The Hidden World" 3D, ne ora 16:00 (bileta 3 euro)

“THE KID WHO WOULD BE KING”, ne ora 18:00 (gjate vikendit ne ora 14:00 dhe 18:00)

57
0

Aventurë/Familjar/Fantazi; 1 ore 50 min

TEMA:

Magjia e shkollës së vjetër takon botën moderne në këtë aventurë epike. Alex (Louis Ashbourne Serkis) mendon se ai është vetëm një njeri tjetër, derisa atij i ngec shpata mitike në gur, Excalibur. Tani, ai duhet të bashkojë miqtë dhe armiqtë e tij në një grup kalorësish dhe, së bashku me magjistarin legjendar Merlin (Sir Patrick Stewart), të merret me magjistaren e ligë Morgana (Rebecca Ferguson). Me të ardhmen në rrezik, Alex duhet të bëhet udhëheqësi i madh që ai kurrë nuk e ëndërroi të jetë.

Rolet: Louis Ashbourne Serkis, Dean Chaumoo, Tom Taylor, Rhianna Dorris, Angus Imrie, Rebecca Ferguson, Patrick Stewart, etj.

Regjia: Joe Cornish

https://www.foxmovies.com/movies/the-kid-who-would-be-king

 

(57)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC