Home se-shpejti 23.05.2019 “ALADDIN”

23.05.2019 “ALADDIN”

23.05.2019 “ALADDIN”
34
0

Aventurë/Komedi/Familjar;

TEMA: Kur një endacak gjen një llambë me një xhind brenda, ai përdor llambën për ta kthyer veten në një princ në mënyrë që të fitojë zemrën e një princeshe të bukur. Por një vezir i keq është pas llambës, gjithashtu.

Një adaptim emocionues dhe i gjallë i klasikut të animuar të Disney, “Aladdin” është tregimi emocionues i magjistarit simpatik të rrugës Aladdin, princeshës së guximshme dhe të vetëpërcaktuar Jasmine dhe Xhindit që mund të jetë çelësi i së ardhmes së tyre. Regjisori Guy Ritchie, i cili sjell stilin e tij të njëanshëm për veprim të shpejtë dhe të fshehtë në portin e qytetit të Agrabah, “Aladdin” është shkruar nga John August dhe Ritchie bazuar në “Aladdin” të Disney. Ne film luajn Will Smith si Xhindi, Mena Massoud si Aladdin; Naomi Scott si Jasmine; Marwan Kenzari si Jafar; Navid Negahban si sulltan; Nasim Pedrad si Dalia; Billy Magnussen si Princi Anders; dhe Numan Acar si Hakim.

Rolet: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Magnussen, etj.

Regjia: Guy Ritchie

https://movies.disney.com/aladdin-2019

(34)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC